• ----------------------------------------------------
  • Aïllats
  • ----------------------------------------------------
  • Projecte: Francesc Gimeno 4
  • ----------------------------------------------------
  • Habitatge unifamiliar aïllat
  • Emplaçament:Carrer Francesc Gimeno 4
  • a la urbanització Verge de Montserrat a Matadepera (Vallès Occidental)
  • Any:2004
  • ----------------------------------------------------

La casa té una línia divisòria clara que separa verticalment el que és zona funcional, de tota la zona de dia. Això passa tant en planta baixa com en planta pis-sotacoberta. Aquesta línia divisòria vertical es manifesta clarament en els volums exteriors, on es pot llegir el joc de volums que diferencia l'habitatge. Una “caixa” es posa gairebé flotant sobre l'habitatge, amb una gran obertura que emmarca les visuals cap a La Mola. La zona de dia es distribueix en dues plantes, amb un gran forat que les comunica visualment, i al pis de dalt, on hi ha un espai únic, hi ha la possibilitat de compartimentar-lo amb corredisses, en àrees diferenciades i independentment il·luminades i ventilades. A baix, la paret on es recolza l'escala és de vidre i transmet llum a rebedor i distribuïdor, les zones teòricament més fosques.